Ciorba de miel

Ciorba de miel

Ingrediente:

cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 ,patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Crema Toffee
Pate Brisee
Piept de rata cu ciuperci
Tagliatelle a La-Chef-A
Spirale cu Nutella
Islere
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Rulouri din piept de pui
Fursecuri fine cu nuci
Chec de carne
Omleta cu orez la cuptor
Crap la cuptor (pe gratar)