Ciorba de miel cu macris

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de Pasti » Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1, 100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fisii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Tarta cu crème brûlé
Friptura de curcan cu mere
Crap la cuptor (pe gratar)
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Fursecuri cu gem
Caltabosi
Chiftelute
Ardei umpluti,mai altfel
Parmigiana di zucchine
Pesto rosso
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Friptura de mistret
Rulouri din piept de pui