Pogaci cu jumari de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pogaci cu jumari de porc

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:

20 gr drojdie, 5oo gr faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 gr jumari, 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.Se servesc calde, la bere sau vin.

Adauga comentariu la reteta - Pogaci cu jumari de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Faguri cu forma
Pasca cu ciocolata
Aperitiv in foi de napolitana
Prajitura Latte Macchiato
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Schichttorte  Baumkuchen
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chec de carne
Antricot cu sos de piper verde
Ardei copti pane
Supa de dovleac ( Butternut )
Crostoni cu miel
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Dovlecei crocanti la cuptor
Paste cu spanac si gorgonzola