Ciuperci cu scoici

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci cu scoici

Ciuperci cu scoici

Ingrediente:

ciuperci 500g ,scoici in cochilii 1 kg ,lamaie ,otet 50 ml ,o bucata ceapa ,o capatana usturoi ,4 linguri sos tomat ,maioneza 200g

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mari, se curata, se spala si se stropesc cu lamaie. Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot dupa 5 minute si se pun peste ciupercile asezate pe un platou.
   Maioneza se amesteca bine cu sosul tomat ( 4 linguri maioneza si 4 linguri de sos tomat sau o lingura de bulion natur), si se pune langa ciuperci.Se servesc numai reci.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu scoici


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine rasucita cu crema de branza
Aripi de curcan tandoori
Rulada de omleta
Gogosele din flori de dovleac
Pui umplut cu telina si morcovi
Baclavale traditionale
Risotto cu broccoli si kaiser
Salata de sfecla rosie cu pui
Prajitura  cu mac
Rulada de pui intreg
Chiftelute de carne
Castraveti cu maioneza de avocado
Lasagne cu spanac si branza chevre
Sirop de citrice
Rulada cu cascaval