Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crutoane aromate
Cozonaci cu nuca si mac
Prajitura cu mere si brinza
Palet de dames
Frigarui de pui
Cozonac Grania
Tarta de ciocolata
Ciorba din pipote de curcan
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Melcisori de pizza
Supa de pui - rapida
Parmigiana di melanzane
Rulada de pui intreg
Pui umplut cu telina si morcovi
Omleta cu orez la cuptor