Pasta de jumari (crame)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pasta de jumari (crame)

Pasta de jumari (crame)

Ingrediente:

1 kg jumari, 3 linguri mustar, o ceapa tocata prin masina, 4 oua fierte tare, piper, boia de ardei,200 grame telemea rasa marunt de tot, 3 castraveciori murati

Mod de preparare:

Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena. Daca este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu
sau chiar cu rosii proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de jumari (crame)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gugelhupf cu marmelada
Legume umplute
Prosciutto di Parma e melone
Pateuri umplute cu sunca
Agliata Verde
Gogosele din flori de dovleac
Salata de mango
Turta dulce din piscoturi
Spaghetti cu zucchini si rosii
Rulada de omleta
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Cheesecake cu rosii si busuioc
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Musaca
Salsa cruda