Pogaci cu jumari de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pogaci cu jumari de porc

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:

20 gr drojdie, 5oo gr faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 gr jumari, 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.Se servesc calde, la bere sau vin.

Adauga comentariu la reteta - Pogaci cu jumari de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crema de branza si zmeura
Rulada de somon afumat
Bruschette cu legume si tofu
Spirale cu Nutella
Painici cu busuioc
Pateuri
Fursecuri cu gem
Castraveti cu maioneza de avocado
Agliata Verde
Supa de pui - rapida
Tamagoyaki
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Dulceata de rubarba
Crema de zahar ars
Tropical salad with coconut shrimps