Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente:

600 gr ciuperci proaspete , 7 oua, 3 cepe, patrunjel, marar, sare, piper, condimente

Mod de preparare:

Se calesc ciupercile cu ceapa tocata, se adauga condimentele si verdeata tocata, se lasa la racit. Dupa racire se adauga ouale intregi. Se toarna in tava tapetata si se lasa la rumenit.

Adauga comentariu la reteta - Drob de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Sirop de citrice
Antricot cu sos de piper verde
Cotlete de vinete
Chiftelute
Cupola ninsa cu ciocolata
Somon afumat pe scandura de cedru
Kunefe (cataif)
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Somon la cuptor cu sos alb
Tartiflette
Portofele de cod cu fasole verde
Castraveti cu maioneza de avocado
Tortelete cu crema Toffee
Caltabosi