Drob de vinete

Drob de vinete

Ingrediente:

2 vinete, cubulete ,2 dovlecei, cubulete ,1 ceapa tocata marunt ,2-3 catei usturoi ,250 gr ciuperci tocate marunt ,sare, piper ,2 oua ,marar, patrunjel ,aluat, 1 foaie

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se sareaza, se lasa putin, apoi se scurg. Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile tocate marunt, apoi vinetele si dovleceii. Se amesteca continuu, sa nu se prinda. Cand legumele sunt patrunse, se lasa la racit si apoi se adauga puale, condimentele si verdeata. Compozitia asta se pune in tava, se acopera cu foaie de aluat, se inteapa si se da la cuptor pina la rumenirea foii. Foaia de aluat se poate unge cu ou.

Adauga comentariu la reteta - Drob de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Prajitura cu zmeura si pomelo
Prajitura de ciocolata
Tamagoyaki
Cupola ninsa cu ciocolata
Paine cu iaurt
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Rulada de ciuperci
Somon la gratar
Saltimbocca alla romana
Muffins cu usturoi si ierburi
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pate Brisee
Ciorba de salata
Praz umplut cu ciuperci