Supa de rosii cu sos Pesto

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de rosii cu sos Pesto

Supa de rosii cu sos Pesto

INGREDIENTE:

900 ml zeama de supa de pui ,1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos, 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa ,1 cana smantana grasa ,2 linguri sos Pesto ,sare, piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:


Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime. Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute. Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu sos Pesto


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Tropical salad with coconut shrimps
Baclavale traditionale
Gugelhupf cu marmelada
Rulada de ciuperci
Cozonac cu mac si alune de padure
Prosciutto di Parma e melone
Pogacsa
Chiftelute cu porumb
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Parmigiana di zucchine
Schichttorte  Baumkuchen
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Caramel Tiramisu
Supa crema de rosii si morcovi