Spanish garlic soup – supa de usturoi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Spanish garlic soup – supa de usturoi

Spanish garlic soup – supa de usturoi

Ingrediente:

30 ml ulei de masline ,4 catei de usturoi ,4 felii de bagheta ,1 lingura paprika ,1 l supa de vita ,1 lingurita seminte de chimen ,citeva firicele de sofran ,4 oua ,sare si piper ,patrunjel pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se prajesc cateii de usturoi, decojiti, pana devin aurii, se scot si in uleiul ramas se prajeste painea. Se scoate painea si se adauga paprika, se stinge cu supa de vita, chimen, sofran si usturoiul prajit si zdrobit. Se pun si condimentele si se fierb 5 min. Se toarna cu polonicul in 4 boluri termorezistente, se sparge cate un ou in fiecare bol, se pune si cate o felie de paine, si se da la cuptorul preincalzit la 230C pentru 5 min.
Se serveste fierbinte garnisita cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Spanish garlic soup – supa de usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei copti pane
Tort din alune de copac
Tiramisu
Salata de cartofi cu ton
Cartofi cu conopida si branza
Inghetata de nectarine si caise
Polos
Quinoa cu legume
Placinta  cu pui, spanac si branza
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Fursecuri simple
Barcute de vinete
Bruschette cu legume si tofu
Pui la cuptor
Pate Brisee