Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de pui si fasolica verde
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Prajitura cu mere caramel
Kisir -  salata de griu
Sirop de citrice
Crema Toffee
Praz umplut cu ciuperci
Spinach and Feta Quesadilla
Fettuccine cu ton si rosii
Palet de dames
Chiftele din legume
Prajitura cu mere si brinza
Sparanghel verde cu bacon
Pui la cuptor
Spaghetti cu pesto si fasole verde