Supa de rosii cu sos Pesto

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de rosii cu sos Pesto

Supa de rosii cu sos Pesto

INGREDIENTE:

900 ml zeama de supa de pui ,1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos, 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa ,1 cana smantana grasa ,2 linguri sos Pesto ,sare, piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:


Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime. Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute. Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu sos Pesto


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec negru
Sesame Chicken
Gogosele din flori de dovleac
Pateu din ficatei de pui
Salata de Boeuf
Chiftele din legume
Sparanghel verde cu bacon
Salata de telina si morcovi rasi
Vanilla Club
Aperitiv in foi de napolitana
Cozonac Grania
Ardei umpluti II
Butternut umplut
Placinta  cu pui, spanac si branza
Paine rasucita cu crema de branza