Supa deasa de fasole boabe (crema)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa deasa de fasole boabe (crema)

Supa deasa de fasole boabe (crema)

Ingrediente:

4 l apa, zarzavat de supa, 300 g fasole, 1 ceapa, unt proaspat cat o nuca sau ulei

Mod de preparare:

Fasolea aleasa si spalata se fierbe intr-o oala cu apa; dupa ce da in clocot, se scurge apa si se toarna alta apa fierbinte. Se adauga un morcov taiat in patru, o ceapa mare si un patrunjel cu frunze. Se lasa sa fiarba pe foc mic. Se incearca daca a fiert luand un bob de fasole si strivindu-l intre degete. Se scoate zarzavatul si se trece prin sita fasolea si ceapa, cat sunt inca fierbinti. Se subtiaza cat trebuie cu zeama lor. Se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand mereu, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce se ia de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat sau o lingura de ulei. Se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.

Adauga comentariu la reteta - Supa deasa de fasole boabe (crema)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Caramel Tiramisu
Brownies cu miere si seminte
Tagliatelle cu ciuperci
Legume umplute
Tort din albusuri
Pateuri rapide
Chutney de prune si ardei
Salata de vara cu mozzarella
Ardei umpluti,mai altfel
Pachetele cu porumb si branza
Prajitura cu zmeura si pomelo
Bors de iarna cu afumatura
Tropical salad with coconut shrimps
Ciocolata