Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 3 dovlecei frumosi, 2 rosii, verdeata, sare, 1 galbenus si 2 linguri smantana sau 1 lingura ulei si 1 lingura faina

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de sare si se observa sa nu fiarba prea mult, pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. La ciorba se poate adauga putin rantas de faina cu ulei sau se drege cu un galbenus si putina smantana.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la cuptor cu sos alb
Pesto di rucola
Tarta cu rucola
Gratin de paste si peste, cu bezea
Papanasi
Rulada de somon afumat
Cocktail-Totally Green
Musaca
Rulada de ciuperci
Beef Bourguignon - Julia Child
Tarte Flambée
Paste cu spanac si gorgonzola
Paine cu orez
Pui la cuptor
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci