Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina si morcovi rasi
Rulada de omleta
Friptura de miel in slowcooker
Agliata Verde
Tocanita de naut la cuptor
Salata de telina,citrice si rodie
Prajitura de ciocolata
Friptura de curcan cu mere
Tropical salad with coconut shrimps
Pateuri
Paine rasucita cu crema de branza
Painea tigru
Rulada de pui intreg
Tort din albusuri
Paine rapida fara drojdie