Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caracatita in ulei
Supa crema de rosii si morcovi
Omleta cu orez la cuptor
Varza rosie cu mar
Baclavale traditionale
Salata Manager
Caviar de vinete
Fursecuri simple
Musaca
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tarta cu crème brûlé
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Vegeta de casa
Ficatei cu ceapa, vin si marar