Frigarui pe gratar cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Frigarui pe gratar cu ciuperci

Frigarui pe gratar cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg carne frageda, 250 -300 gr ciuperci, 100 gr slanina afumata, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cate 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina. Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sunt fripte.

Adauga comentariu la reteta - Frigarui pe gratar cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parjoale de vara
Tamagoyaki
Supa de pui - rapida
Vinete umplute
Cozonac Grania
Pogacele cu jumeri
Tarta sarata din frunze de conopida
Friptura de porc cu sorici
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Banana Daiquiri
Ardei umpluti,mai altfel
Salata de sfecla rosie cu pui
Biscuiti cu Nutella
Rulada cu cascaval
Rulada de omleta