Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

Ingredinte:

1 pasare tinara, 1,5 l  sos de tomate, 250 ml supa de gaina, concentrata ,1 l ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Mod de preparare:

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si supa de gaina. Se lasa sa se scurga 1 ora, se portioneaza, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna fierbinte peste friptura. La sfarsit, se pune patrunjelul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Friptura de pasare macerata in sos de tomate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Inghetata de nectarine si caise
Gratin de broccoli si conopida
Antricot cu sos de piper verde
Risotto cu broccoli si kaiser
Paste cu ciuperci si rosii
Rulada de pui
Chiftelute cu porumb
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Somon afumat pe scandura de cedru
Prajitura de ciocolata
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Banana Daiquiri
Drob de miel