Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Tocanita de naut la cuptor
Tarte Flambée
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tarta cu vinete
Savarine
Rosii umplute cu ton
Salata de telina si morcovi rasi
Paste cu spanac si gorgonzola
Dovlecei crocanti la cuptor
Pateuri umplute cu sunca
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Prosciutto di Parma e melone
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Chec aperitiv,stelute si braduti