Cartofi cu sos de mirodenii

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi cu sos de mirodenii

Cartofi cu sos de mirodenii

Ingrediente:

6-8 cartofi potriviti, 2 cepe, 1 usturoi, 1 lingura sos rosii (facultativ), sare, ulei, oregano,cimbru, busuioc

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, si se pun la fiert cu sare. Intre timp, ceapa se marunteste si se pune la calit in ulei. Dupa ce se caleste, cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa. Se lasa pana se prajesc cartofii. Sosul se face adaugand oregano, cimbru si usturoiul
pisat, amestecat cu apa. Se pune peste cartofi si se mai lasa 5-10 minute, pentru a se imbiba savoarea.Se poate servi cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sos de mirodenii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine rapida fara drojdie
Tarta cu vinete
Prajitura cu tofu si ciocolata
Bruschette cu legume si tofu
Pateuri
Musaca
Ardei umpluti
Salata de vara cu mozzarella
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Dulceata de portocale cu ciocolata
Friptura de curcan cu mere
Tarte Flambée
Piept de pui simplissime
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Lasagne cu spanac si branza chevre