Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Tocanita de naut la cuptor
Schichttorte  Baumkuchen
Feta cu rosii uscate,in ulei
Ciorbita de pui si fasolica verde
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Chec de carne
Tarta sarata din frunze de conopida
Cozonaci cu nuca si mac
Rulada de pui intreg
Butternut umplut
Biscuiti cu Nutella
Supa de rosii
Pulpe de rata cu bere si stafide
Drob de miel