Aluat pentru pateuri

Aluat pentru pateuri

Ingrediente:

16 linguri faina, 350 g. unt (margarina),10 linguri apa, 2 linguri otet, sare

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca. Se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii.Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min. Se servesc calde.

Adauga comentariu la reteta - Aluat pentru pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine rapida fara drojdie
Risotto cu broccoli si kaiser
Tortelete cu crema Toffee
Ciorba de salata
Antricot cu sos de piper verde
Musaca
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Rulada de vita cu sunca
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Supa de chimen
Parjoale de vara
Somloi Galuska
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Supa de dovleac cu gorgonzola
Dulceata de grapefruit