Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di melanzane
Pogacele cu jumeri
Chutney de prune si ardei
Baton de vanilie
Ardei umpluti
Gogosele din flori de dovleac
Tarta rustica cu piersici
Ciuperci umplute cu legume
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tortelete cu crema Toffee
Tarta cu vinete
Paste cu ciuperci si rosii
Tagliatelle cu ciuperci
Supa de pasare cu fructe goji
Aripioare prajite in crusta