Sos alb pentru glasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb pentru glasare

Sos alb pentru glasare

Ingrediente:

Faina – 100 gr ,Lapte – 700 ml ,Parmezan sau cascaval – 120 gr ,Oua – 4 buc ,Sare – 25 gr ,Piper – 5 gr

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca faina si ouale. Se adauga laptele rece, putin cate putin, sarea si piperul. Compozitia se amesteca pe un vas cu apa clocotita  (bain-marie) pana se ingroasa.Se serveste cu friptura de vitel sau vita, cu cascaval ras.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb pentru glasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sparanghel verde cu bacon
Bulete din ciupercute
Pachetele cu porumb si branza
Sesame Chicken
Supa de gulii
Confit de canard
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ciorba de miel
Supa crema de rosii si morcovi
Marmelada de zmeura
Friptura de vitel in ulei
Pasca cu ciocolata
Rulada de ciuperci
Schichttorte  Baumkuchen
Prajitura Latte Macchiato