Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Ingrediente:

 200 g fasole verde, 50 g ciuperci proaspete (sau de conserve), sare, ulei, ulei de susan, zeama de gaina sau de oase, praf de gust, 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb in zeama cu sare, timp de 5-6 minute si se scot.Fasolea se taie la lungimea omogena de 4-5 cm. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 2-3 lingurite de ulei. Cand acesta e incins, se pune fosolea si sare. Se amesteca un minut-doua, se adauga usturoiul taiat marunt, putin praf de gust si ulei de susan. Se amesteca bine si mancarea e gata de scos.Se aseaza frumos fasolea intr-o farfurie, fiind inconjurat de ciupercile.La aceasta mancare se poate adauga 50-100 g de carne de porc. Carnea se taie in felii subtiri, se amesteca cu putin sare, praf de amidon, vin. Se prajeste usor in ulei si se amesteca cu fasolea cu un minut inainte de a fi gata.

Adauga comentariu la reteta - Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cirnati cu fenel
Rulada de vita cu sunca
Salata de cartofi cu ton
Ciocanele de pui cu varza
Salata de fasole cu ton
Chiftelute de carne
Supa crema de rosii si morcovi
Paine pictata
Supa cu turnatei
Turta dulce din piscoturi
Maultaschen cu sos de rosii
Chicken Bryan
Antricot cu sos de piper verde
Marmelada de zmeura
Chiftelute cu porumb