Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Avgolemono - Supa de ou si lamaie

Ingrediente:

1.5 l supa de pui ,150 gr orez alb cu bob lung ,2 oua, separat albusul de galbenus ,125 ml zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se da in clocot supa, se pune orezul si se fierbe 15 min. Separat, se bat albusurile pana se formeaza spuma, se adauga galbenusurile si se amesteca. Treptat, se incorporeaza si zeama de lamaie, apoi incet - incet se incorporeaza 2 cani de supa,  amestecand mereu. Compozitia aceasta se rastoarna peste supa si orez, se mai amesteca nitel impreuna si se serveste imediat. Se poate face si cu supa de peste.

 

Adauga comentariu la reteta - Avgolemono - Supa de ou si lamaie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle a La-Chef-A
Tort cu mere si nuci
Supa de pasare cu fructe goji
Ardei umpluti II
Caviar de vinete
Supa de dovleac ( Butternut )
Paine cu orez
Chiftele din legume
Somon afumat pe scandura de cedru
Pachetele cu porumb si branza
Sirop de citrice
Chec cu ficat
Prajitura Lia
Crema Toffee
Chutney de prune si ardei