Chiftelute de calamari

Chiftelute de calamari

chiftele_de_calamar_8

Ingrediente:

  • 500 g tuburi de calamari
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper



Se curata tuburile de calamari,se clatesc sub jet de apa si se indeparteaza osul acela lung din interior,cu degetele.Se tamponeaza si usuca intre servete de bucatarie.Se macina grob tuburile de calamari intr-un robot de bucatarie.Se adauga celelalte ingrediente,se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.Din aceasta masa se formeaza chiftele(bulete),se dau prin pesmet si se coc in ulei incins.Pe linga,am servit felii de cartofi la cuptor si o salata asortata.

Recibe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Chiftelute de calamari


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quark-brinza cremoasa acrisoara
Pachetele cu porumb si branza
Pasca cu ciocolata
Tarta cu brinza si zmeura
Vinete umplute
Salata de telina si morcovi rasi
Chocolate Gugelhupf
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Cranberry Muffins
Prajitura Latte Macchiato
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tort Krantz
Parmigiana di zucchine
Cupola ninsa cu ciocolata
Ficatei cu ceapa, vin si marar