Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de Boeuf
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Caramel Tiramisu
Schichttorte  Baumkuchen
Spaghetti cu zucchini si rosii
Fettuccine cu ton si rosii
Salata de telina,citrice si rodie
Paste de spanac cu calamari si rosii
Cozonac
Cornuri cu unt
Cotlete de vinete
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Rulada de omleta
Drob de miel