Ciuperci umplute cu legume

Reteta culinara » Retete aperitive » Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Picture_1

Sunt foarte bune, dar, din pacate, nu gasesc intotdeauna ciuperci mari. Am curatat bine ciupercile, coditele le-am tocat. Am mai folosit: ceapa rosie, cascaval, ardei rosu, telina (puteti folosi orice alta albitura) si verdeturi (marar si patrunjel) - toate le-am tocat marunt. Am spart si-un ou (crud):

Picture_2

Le-am amestecat, am pus sare si piper:

Picture_3

Palariile le-am pus la cuptor 15 minute, cu putin unt:

Picture_4

Dupa ce s-a topit untul, am adaugat compozitia:

Picture_5

Am pus cateva feliute de rosii deasupra:

Picture_6

Nu conteaza daca unele felii sunt mai mici si altele mai mari, se pot pune si mai multe pe-o ciuperca:

Picture_7

Si dupa 30 de minute, la 180 de grade:

Picture_8

Pofta buna!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci umplute cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Chec de carne
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Ciocolata
Castraveti cu maioneza de avocado
Salsa cruda
Rulada de omleta
Faguri cu forma
Rulada de pui intreg
Ciorba de praz cu zeama de varza
Paste de spanac cu calamari si rosii
Gugelhupf cu marmelada
Tarta sarata din frunze de conopida
Pateu din ficatei de pui
Varza rosie cu mar