Oua tari cu sos

Reteta culinara » Retete aperitive » Oua tari cu sos

Oua tari cu sos

Tags:

piatto

Un mod de a servi ouale fierte tari foarte gustos, dar si o idee pentru reciclarea oualelor vopsite.

Ingrediente:

  • oua fierte tari
  • sos de rosii
  • patrunjel

Se fierb ouale tari si se cojesc. Se inmoaie o ceapa in putin ulei si unt, se adauga sos de rosii si mult patrunjel tocat si se lasa sa fiarba 10 minute

salsa

dupa care se adauga un catel de usturoi, alta mina de patrunjel si ouale fierte si taiate in doua, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 10 minute

uova

Se maninca calde cu  piine buna si proaspata pentru sosul format

Adauga comentariu la reteta - Oua tari cu sos


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina si morcovi rasi
Crap la cuptor (pe gratar)
Paste de spanac cu calamari si rosii
Oua tari cu sos
Batoane de cereale
Ardei umpluti cu legume
Rosii umplute cu orez
Branza cu verdeturi
Spirale cu Nutella
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Rulada de somon afumat
Supa din trei feluri de peste
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Butternut umplut
Cirnati cu fenel