Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Somon afumat pe scandura de cedru
Praz umplut cu ciuperci
Pasta de avocado
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Chec de carne
Creveti crocanti cu cocos
Tarta cu crème brûlé
Risotto cu broccoli si kaiser
Tarta cu mere
Salata Manager
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Supa de pasare cu fructe goji
Fursecuri cu gem
Supa crema de rosii si morcovi