Vinete umplute

Vinete umplute

Vinete_umplute-Adriana_8
Am facut trei jumatati de vinete cu prosciutto cotto,si 3 jumatati fara,dupa reteta Adrianei.
Ambele variante sint excelente! 


Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 3 rosii
  • 20 de masline
  • 125 g cascaval ( Bergkäse,de ala puturos)
  • ulei de masline
  • sare
  • 100 g prosciutto cotto(fac.)


Am taiat vinetele in jumatate,pe lungime.Le-am sarat si stropit cu ulei de masline,si le-am dat in cuptorul incins la 250°C pe sina de sus ,timp de 10 minute.Intre timp am depielitat & taiat bucati rosiile,si am taiat cascavalul cubulete.Vinetele coapte le-am scobit,iar pulpa am taiat-o grob cu un cutit si am impartit-o in jumatate.Cu o jumatate am umplut 3 jumatati de vinete,peste care am presarat cubulete de rosii,cascaval si putin oregano tocat .In cealalta jumatate din pulpa am amestecat sunca,taiata maruntel.Am dat tava din nou la cuptor,tot pe sina de sus,la 200 °C,si am lasat pina s-au rumenit dupa placul nostru.

Adauga comentariu la reteta - Vinete umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Musaca
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Varza rosie cu mar
Vanilla Club
Crema de zahar ars
Inghetata prajita
Chec de carne
Supa din trei feluri de peste
Inghetata de cocos
Prajitura de ciocolata
Ardei umpluti II
Covrigi
Bruschette cu legume si tofu
Spirale cu Nutella
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta