Ardei umpluti II

Ardei umpluti II

Ardei_umpluti_8

Ingrediente

  • 4 ardei
  • 160 g orez natur
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 400 ml supa
  • marar,tocat fin
  • sare,piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 rosii

Ardeii se spala,se usuca,se taei in jumatate si se scot semintele.
Se curata ceapa so morcovii,se spala,se toaca si se rumenesc in ceva ulei.
Se adauga orezul si se prajeste mai departe vreo 2-3 minute.
Se potriveste de sare si piper.Se toarna supa calda si se lasa la fiert
pe flama moderata pina se evapora lichidul.La sfirsit se adauga verdeata,
se amesteca si se umplu jumatatile de ardei cu aceasta masa.
Se acopera cu felii de rosii,se pun intr-o forma termorezistenta
si se coc in cuptorul preincalzit la 200 °C 20-25 minute.

Adauga comentariu la reteta - Ardei umpluti II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec cu ficat
Maultaschen cu sos de rosii
Portofele de cod cu fasole verde
Dulceata de grapefruit
Faguri cu forma
Schichttorte  Baumkuchen
Salata de cartofi cu ton
Tiramisu
Tamagoyaki
Barcute de vinete
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Tiramisu de capsuni si cocos
Tarta cu crème brûlé
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa de pui - rapida