Rasol de peste

Rasol de peste

Ingrediente:

peste – salau, lin, somn ,1 ceapa ,3-4 morcovi ,5 cartofi taiati in jumatate ,zeama de la 1 lamaie ,3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierbe ceapa, morcovii si cartofii. Se scot, se aseaza pe un platou. In supa ramasa se fierbe pestele, curatat de solzi si de mate. Cand e gata se pune peste legume.Din ulei, suc de lamaie si citeva linguri de supa se face un sos care se toarna peste peste. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caviar de vinete
Ardei copti pane
Aripi de curcan tandoori
Piept de pui, la cuptor
Chec de carne
Sarmale fara carne
Chec negru
Dulceata de grapefruit
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Carne de miel in stil mongolez
Paste cu ciuperci si rosii
Vanilla Club
Spirale cu Nutella
Tort din alune de copac
Rosii umplute cu orez