Paste cu ton

Reteta culinara » Retete paste » Paste cu ton

Paste cu ton

Ingrediente:

1 pachet de spaghete (400 gr) ,2 conserve de ton (aprox 300 gr) ,2 cepe verzi mai bine facute ,2 lg ulei ,100 gr crema de branza philadelphia
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Am pus ceapa si uleiul in tigaie si am lasat putin sa se inmoaie ceapa doar pana dispare iuteala,adica sa isi pastreze gustul ,sa nu prinda gust de prajit.
  Cand sa inmuiat ceapa am pus conservele de ton si am amestecat bine.Am lasat sa dea un clocot,am pus crema de cascaval si am potrivit de sare si piper.Am luat de pe foc si am amestecat cu pastele fierte,spalate cu apa rece si stoarse bine.Foarte bune calde si reci.

Adauga comentariu la reteta - Paste cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pate Brisee
Tort de portocale
Quinoa cu legume
Crap la cuptor (pe gratar)
Cozonac
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Cheesecake cu rosii si busuioc
Pulpe de rata cu bere si stafide
Friptura de miel in slowcooker
Pasta de avocado
Chec de carne
Ciorba de miel
Pateu din ficatei de pui
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Gugelhupf cu marmelada