Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cotlete de vinete
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prosciutto di Parma e melone
Spaghetti Carbonara
Pogacele cu jumari
Supa crema de rosii si morcovi
Feta cu rosii uscate,in ulei
Ghiveci de orez cu legume
Supa de pui - rapida
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pogacele cu jumeri
Polos
Caramel Tiramisu
Roastbeef a la Jamie
Biscuiti cu Nutella