Pateuri

Pateuri

Tags:

Pateuri_3

Ingrediente:

 

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 250 gr brinza de vaci bine scursa

Optional: parmezan pentru presarat, chimen, mac, ou pentru uns, susan, ceapa ciorii, bacon, rosii uscate

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Se pune si brinza, si cind si ea este omogenizata, se intinde grosier. Se infoliaza si se da la rece. Se coc la 180C pentru 30 min.

Pateuri_2

Variatiuni:

 

-          cu ceapa ciorii si rosii uscate –

 Pateuri_4

-          cu ceapa ciorii si bacon –

 Pateuri

Adauga comentariu la reteta - Pateuri


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Carne de miel in stil mongolez
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Tarta sarata din frunze de conopida
Bulete cu cascaval la cuptor
Kisir -  salata de griu
Cocktail-Totally Green
Chutney de prune si ardei
Polos
Friptura de vitel in ulei
Prosciutto di Parma e melone
Crutoane aromate
Faguri cu forma
Tarta cu mere
Friptura de mistret
Saltimbocca alla romana