Salata Provencal

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Salata Provencal

Salata Provencal

Ingrediente:

1 salata medie rosie ,1 radicchio ,1 legatura patrunjel ,2 maini de spanac ,30 gr crutoane cu aroma de usturoi ,2 oua fierte ,6 lingurite otet de mere ,1 lingurita mustar ,½ lingurita sare ,piper ,75 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Se desfac frunzele de radicchio si salata, se spala si se scurg bine, apoi se rup in bucati mici, in vasul de salata, impreuna cu restul ingredientelor tocate.

Adauga comentariu la reteta - Salata Provencal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri simple
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Parjoale de vara
Ciorba din pipote de curcan
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Salata
Prajitura Lia
Chocolate cheesecake
Pasta de avocado
Bulete cu cascaval la cuptor
Pogacele cu jumeri
Pogacsa
Butternut umplut
Gugelhupf cu marmelada
Oua tari cu sos