Spanish garlic soup – supa de usturoi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Europa » Spanish garlic soup – supa de usturoi

Spanish garlic soup – supa de usturoi

Ingrediente:

30 ml ulei de masline ,4 catei de usturoi ,4 felii de bagheta ,1 lingura paprika ,1 l supa de vita ,1 lingurita seminte de chimen ,citeva firicele de sofran ,4 oua ,sare si piper ,patrunjel pentru ornare

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se prajesc cateii de usturoi, decojiti, pina devin aurii, se scot si in uleiul ramas se prajeste painea. Se scoate painea si se adauga paprika, se stinge cu supa de vita, chimen, sofran si usturoiul prajit si zdrobit. Se pun si condimentele si se fierb 5 min. Se toarna cu polonicul in 4 boluri termorezistente, se sparge cate un ou in fiecare bol, se pune si cate o felie de paine, si se da la cuptorul preancalzit la 230C pentru 5 min.
  Se serveste fierbinte garnisita cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Spanish garlic soup – supa de usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Prajitura Latte Macchiato
Paine pictata
Tort cu cafea si gem de zmeura
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Tort cu mere si nuci
Gugelhupf cu marmelada
Prajitura Lia
Polos
Chiftelute de urda in sos de rosii
Kunefe (cataif)
Oua umplute
Melcisori de pizza
Tiramisu de capsuni si cocos
Piept de pui, la cuptor