Jambalaya

Jambalaya

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline ,1 ceapa mare rosie, tocata ,1-2 catei usturoi, zdrobiti ,2 pachete cu felii de bacon, tocate ,300 gr orez cu bob lung ,1 ardei gras, tocat ,150 gr sunca, tocata ,425 gr rosii de la conserva, tocate ,425 gr bulion de rosii ,1 lingurita Worcestershire ,1 picatura Tabasco ,½ lingurita cimbru uscat ,30 gr patrunjel tocat ,250 gr creveti mici, prefierti ,4 fire ceapa vere, tocate, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul, se caleste ceapa, usturoiul si baconul. Se pune orezul si se mai caleste si el 2 min. Apoi se pune ardeiul, sunca, rosiile, bulionul, sosurile si cimbrul. Se acopera si se fierbe pe foc foarte mic 40 min. Se pun patrunjelul si crevetii, condimentele, si se serveste garnisit cu ceapa verde.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Jambalaya


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Gratin de broccoli si conopida
Caracatita in ulei
Ciorbita de pui si fasolica verde
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Crap la cuptor (pe gratar)
Chec de carne
Rulada de somon afumat
Pasta de avocado
Gratin de paste si peste, cu bezea
Dulceata de portocale cu ciocolata
Supa de pasare cu fructe goji
Manti
Tarta cu mere
Fursecuri fine cu nuci