Agliata Verde

Reteta culinara » Retete aperitive » Agliata Verde

Agliata Verde

Ingrediente:

  • 250 g ricotta
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 80 ml ulei de masline
  • Agliata_verde_5


Se piseaza usturoiul cu sarea,pina se formeaza o pasta.Se toarna cite putin ulei si se adauga citeva frunze de patrunjel si se piseaza.Se continua asta pina se termina uleiul si patrunjelul.Se adauga ricotta si se amesteca bine.Se da la rece pentru citeva ore,apoi se serveste pe piine.

Recipe by Eataly

Adauga comentariu la reteta - Agliata Verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Paine cu orez
Caviar de vinete
Chiftele din legume
Somloi Galuska
Salata de tortellini
Bruschette cu dovlecei
Muffins cu spanac
Kisir -  salata de griu
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Aripioare prajite in crusta
Vinete umplute
Taameia
Caramel Tiramisu
Stifatho