Crenvursti in aluat

Reteta culinara » Retete aperitive » Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

crenvursti_in_aluat_5

Ingrediente:

400 de grame de crenvusti


o portie de aluat cu branza:

  • 125 grame branza dulce
  • 4 linguri de lapte
  • 1 ou mai mic
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 de grame de faina
  • un praf de copt sau bicarbonat
  • ou pt uns
  • seminte


Se prepara aluatul cu branza.Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul,apoi se infasoara crenvurstii si se pun in tava pe hartie de copt.Apoi se ung cu ou si se presara cu seminteSe coc la 180 de grade cam 20 de minute , dar poate fi si mai putin .

Adauga comentariu la reteta - Crenvursti in aluat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri cu ciuperci
Tagliatelle a La-Chef-A
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Bulete din ciupercute
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Mancarica de gulas
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Oua tari cu sos
Chicken Bryan
Salsa cruda
Prajitura Lia
Piept de pui simplissime
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Bulete cu cascaval la cuptor
Dulceata de portocale cu ciocolata