Placinta cu pui, spanac si branza

Reteta culinara » Retete aperitive » Placinta cu pui, spanac si branza

Placinta cu pui, spanac si branza

6Spanac

 

Ingrediente:

  • 200 gr spanac congelat
  • 200 gr branza feta
  • 200 gr piept fiert de pui
  • o nuca de unt
  • 2 catei de usturoi curatati
  • o foaie de aluat frantuzesc de 400 de grame
  • un ou pentru uns, sare, piper, seminte de susan pentru ornat


Procedeu:

 
0. Preincalzim cuptorul la 220 de grade celsius

1. Fierbem spanacul cu putina sare, usturoiul si o nuca de unt

2. Taiem pieptul de pui si branza bucatele, le amestecam cu spanacul scurs de apa si ajustam gustul (mai adaugam sare si piper daca simtim nevoia)

3. Taiem foaia de aluat in doua, captusim o tava antiaderenta cu jumatate de aluat

4. Punem umplutura de aluat in tava, acoperim cu cealalta jumatate de aluat, ornam daca avem rabdare si dispozitie cu fasiute de aluat ramase

5. Ungem cu ou, presaram susan, si dam la cuptor la 220 de grade pentru 25-30 de minute

6. Papam cu mare pofta:

Adauga comentariu la reteta - Placinta cu pui, spanac si branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cotlete de vinete
Pesto rosso
Roastbeef a la Jamie
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ardei copti pane
Paste de spanac cu calamari si rosii
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tagliatelle cu ciuperci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Sirop de citrice
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Melitzanosalata Agioritiki
Supa cu turnatei