Tort de ciuperci

Reteta culinara » Retete aperitive » Tort de ciuperci

Tort de ciuperci

Drob_de_ciuperci_11

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci brune( Egerlinge)
  • 250 g champignon
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 6  linguri pesmet
  • 4 creme fraiche
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 4 oua
  • morcovi fierti
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt pentru uns tava
  • 1-2 linguri de pesmet,pentru tapetat tava



Tocam toate legumele,sau le dam prin masina de tocat,si le punem la prajit pina scade lichidul care-l lasa ciupercile(aproximativ 10 minute).Lasam la racit.Adaugam condimentele,verdeata,2 oua,2 linguri de smintina,pesmetul,si amestecam bine.
Ungem o forma de chec,sau o alta forma,cu unt si o tapetam cu pesmet.Punem o jumatate din amestecul de ciuperci,apoi asezam morcovii fiert si acoperim cu restul de ciuperci.Batem ouale ramase cu cele 2 linguri de creme fraiche,
sare,piper si turnam deasupra.Dam tava in cuptorul preincalzit la 190°C,timp de aproximativ 30-35 minute.

Adauga comentariu la reteta - Tort de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crema Toffee
Polos
Um Ali - budinca egipteana din paine
Prajitura cu mere caramel
Saltimbocca alla romana
Salata
Salata de vara cu mozzarella
Aripioare prajite in crusta
Cranberry Muffins
Tortelete cu crema Toffee
Ciorbita de pui si fasolica verde
Legume umplute
Supa de dovleac ( Butternut )
Saratele
Pesto rosso