Pentru aceasta ciorba, folosesc intotdeauna kaiser (ori sunca) tocat cubulete:
Pun in tigaie sunca, sa se topeasca putin slanina:
Intre timp, spal fiecare frunza de salata:
Le rup cu mana si le pun in apa clocotita, alaturi de sunca prajita:
Adaug smantana (cam 100 ml):
Las salata sa dea un clocot:
Si pregatesc 2 oua, pe care le sarez si le piperez:
Intr-un borcanel de smantana pun o lingura de faina si amestec bine, sa nu ramana cocoloase:
Torn smantana cu faina in cratita si las cateva minute, sa fiarba faina:
Apoi adaug ouale batute bine:
Se lasa sa dea un clocot, cat sa fiarba ouale:
Cand fierbe, oul face putin spume, dar e normal. Am turnat otet:
Am curatat cativa catei de usturoi, pe care i-am dat la presa. Am pregatit si mararul:
Am inchis focul si-am adaugat usturoiul si mararul:
Se serveste calda sau rece, alaturi de ardei iute, paine, mamaliga - depinde de gusturi:
< Anterior | Urmator > |
---|