Supa de dovleac ( Butternut )

Reteta culinara » Retete borsuri, supe, ciorbe » Supa de dovleac ( Butternut )

Supa de dovleac ( Butternut )

Butternutsoup_4

Ingrediente:

  • 1 Butternut mic,taiat cuburi
  • 1 ceapa,tocata grob
  • 1 mar,taiat cuburi
  • 1 rosie taiata în patru
  • 2 morcovi,taiati cuburi
  • 2 cartofi mici,taiati cuburi
  • 100 ml vin alb
  • 1/2 lamîie bio,taiata bucati
  • 1-1,5 l apa
  • vegeta de legume,bio
  • sare
  • piper

Ceapa,marul,rosia,morcovii,cartofii si lamiia,se caramelizeaza scurt in ceva ulei de susan si zahar.(Dupa caramelizare,se indeparteaza bucatile de lamiie)Se stinge cu vin.Se adauga dovleacul,leusteanul si apa.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta bio,se amestecasi se lasa acoperit la fiert pina toate legumele sint moi.Cu mixerul vertical maruntim totul.Potrivim din nou  de sare si piper.Se serveste cu putin ulei de susan sau dovleac si semnite de dovleac rumenite.

Adauga comentariu la reteta - Supa de dovleac ( Butternut )


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Piept de pui simplissime
Omleta cu orez la cuptor
Supa de pui - rapida
Quinoa cu legume
Mancarica de gulas
Supa crema de ciuperci
Brezel (covrigi nemtesti)
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Crema de zahar ars
Chiftelute din orez
Supa de rosii
Aluat cu branza
Spirale cu Nutella
Pachetele cu porumb si branza