Friptura de vitel in ulei

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Friptura de vitel in ulei

Friptura de vitel in ulei

O friptura frageda si moale, foarte gustoasa, fiarta la foc mic si timp lung in ulei de masline.

01

Ingrediente:

  • o bucata de carne de vitel de 1,2 kg
  • 300 ml ulei de masline extravirgin
  • sucul de la o lamiie 
  • sare

Se freaca bine carnea pe toate partile cu sare si se aseaza intr-o oala cu fund gros

02

Se sigileaza oala cu o bucata de hirtie de copt, apoi se aseaza capacul si o greutate deasupra lui ca sa nu permita iesirea vaporilor

03

Se fierbe mereu la foc mic timp de 2 ore si jumatate cind se prezinta astfel

04

Se taie felii (cind e rece feliile se taie mai usor)

05

Se aseaza deasupra sosul, se incalzeste si se serveste

06


Adauga comentariu la reteta - Friptura de vitel in ulei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Chicken Bryan
Saratele
Aperitiv in foi de napolitana
Pateu din ficat de porc
Prajitura cu mere si brinza
Sparanghel verde cu bacon
Paine rasucita cu crema de branza
Salam de caracatita
Chec cu ficat
Tarta cu vinete
Tarta cu crema de branza si zmeura
Supa crema de rosii si morcovi
Dovlecei crocanti la cuptor