Mincarica de pipote

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Mincarica de pipote

Mincarica de pipote

pipote4

O mincarica simpla,buna si ieftina, servita preferabil cu mamaliga.

Ingrediente:

  • pipote
  • ceapa verde si echalote
  • sos de rosii
  • sare, piper, marar uscat

Pipotele curatate se pun intr-o oala cu putin ulei, se pune capacul si se lasa sa se coaca un pic in lichidul pe care il vor lasa pina acesta se evapora.

pipote1

Se adauga ceapa verde si echalotele (sau ceapa normala) taiata marunt, se amesteca mereu si se lasa sa se caleasca un pic

pipote2

Se adauga apa si se lasa la fiert pina cind pipotele se inmoaie, se adauga sos de rosii dupa plac si se mai lasa 10 minute dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga mararul uscat, sau alta verdeata dupa plac

pipote3


Adauga comentariu la reteta - Mincarica de pipote


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Salata de sfecla rosie cu pui
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Inghetata de cocos
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Cartofi in crusta de mustar
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Crostoni cu miel
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Tagliatelle a La-Chef-A
Cozonac cu mac si alune de padure
Prajitura de ciocolata
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Paste de spanac cu calamari si rosii
Friptura de curcan cu mere