Pui cu legume de primavara

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Pui cu legume de primavara

Pui cu legume de primavara

16


Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui
  • 1 zucchini feliat
  • 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben) - taiati bucati mai groabe
  • 3 morcoviori - feliati subtire
  • 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm
  • 200 g mazare pastai
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare de mare,piper,chili (din risnita)
  • rozmarin,oregano uscate (din risnita)
  • otet balsamic dupa gust


Spalam si tapetam pieptul de pui cu un servet de hirtie.Il taiem in fisii de aproximativ 1 cm grosime.Incingem uleiul,punem carnea,condimentam.Cind carnea incepe a se rumeni,adaugam morcovii si ceapa verde.Amestecam la foc iute.Dupa 2-3 minute adaugam si bucatelele de ardei gras.Amestecam din nou,tot la foc iute,timp de 2-3 minute,dupa care,adaugam zucchini feliat,si pastaile de mazare,lasam inca vreo 3-4 minute,dupa care stropim cu otet balsamic,apoi amestecam si lasam sa traga inca un minutel sub capac.

Adauga comentariu la reteta - Pui cu legume de primavara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Bruschette cu legume si tofu
Tocanita de naut la cuptor
Islere
Ciorba de praz cu zeama de varza
Aperitiv in foi de napolitana
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Parmigiana di zucchine
Cozonac cu mac si alune de padure
Inghetata de cocos
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Chiftelute de calamari
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Salata de telina si morcovi rasi
Salata Manager